Muzik Latar Belakang Animasi APK

Muzik Latar Belakang Animasi

2.11

Apabila anda mengetik pada skrin, nota muzik baru dan klef muncul!

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
11 Sep 2021
Kategori
Google Play ID
Instal
500.000+

App APKs

Aplikasi Muzik Latar Belakang Animasi

Anda suka mendengar muzik? Jika ya, ini kertas dinding percuma hidup akan menjadi hiasan yang sempurna untuk skrin telefon anda! Isi dengan simbol-simbol muzik yang berbeza terapung di latar belakang instrumen muzik atau peralatan DJ! 'Muzik Latar Belakang Animasi' Muat turun dan menikmati sambil mendengar lirik lagu kegemaran anda!
- Ideal kertas dinding hidup untuk Android!
- Apabila anda mengetik pada skrin, nota muzik baru dan klef muncul!
- Lima jenis gaya latar belakang - alat muzik dan peralatan DJ!
- Tiga jenis kelajuan objek terapung: lambat, biasa, cepat!
- Sokongan penuh untuk mod landskap dan pensuisan skrin rumah!
- Pilih ini latar belakang animasi dan anda tidak akan menyesal!
Ikut arahan pemasangan:
Home -> Menu -> Latar Belakang -> Latar Belakang Animasi
Muzik adalah satu bentuk seni. Kita adalah makhluk emosi dan setiap kanak-kanak memerlukan soket seni. Ia boleh mewakili kenderaan kami bersuara dan ia adalah universal dalam bahawa tidak ada sempadan untuk memahami.
Terdapat banyak gaya yang berbeza, atau genre bentuk seni ini. Sebahagian daripada lebih biasa adalah klasik, jazz, blues. Jenis popular di kalangan generasi muda termasuk rock & roll dan hip hop juga. Terdapat genre yang pelbagai sebagai orang yang mempunyai citarasa yang berbeza. Tetapi tujuannya tetap sama Tujuan semua itu adalah menyentuh teras jantung, dan oleh itu, jenis ini seni boleh dipanggil satu ungkapan hati kita berkata. Jelas sekali, ia boleh menjadi inspirasi untuk mewujudkan latar belakang hidup serta.
Magnitud semata-mata instrumen muzik yang berbeza popular di negara-negara pelbagai di seluruh dunia juga membuktikan kesejagatan. Sama ada gitar, piano atau sangkakala, anda akan sentiasa menikmati bunyi dan perasaan instrumen menyampaikan sambil mendengar lagu kegemaran anda. Sebagai contoh, gitar adalah orkestra mini, instrumen yang direka untuk membolehkan anda bermain chords, bass dan garisan melodi - semua pada masa yang sama. Ia benar-benar adalah yang paling versatil semua instrumen dan tidak hairanlah ia menjadi begitu popular. Keyboards juga mempunyai kapasiti ini, tetapi gitar, selain daripada kelebihan yang jelas menjadi mudah alih, mempunyai kepelbagaian jawatan untuk ketulan yang sama muzik, yang memberikan mereka kelebihan. Kesemua mereka yang dimainkan dengan cara yang sama dan fretboards semua dibentangkan dalam cara yang sama. "Yang gitar akustik" bergantung semata-mata kepada pembinaan kelantangan, manakala satu elektrik bergantung sama ada sepenuhnya atau sebahagiannya pada elektronik.
Baca selengkapnya