Anda mahu mendengar muzik

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
4 Agt 2020
Developer
Kategori
Google Play ID
Instal
1.000.000+

App APKs

SaMoo - Sound Clips Universe APP

Dunia lagu digunakan untuk penulisan, muzik percuma, serta nama-nama huruf, nota mempunyai nama muat turun lagu. Dua program muat turun muzik asas digunakan untuk menamakan muat turun lagu. Notasi muzik adalah simbol suara muzikal. Dalam erti kata lain, nota, bacaan muzik dan bentuk penulisan, dan program muat turun lagu yang digambarkan oleh tokoh-tokoh tersebut, diberikan kepada frekuensi asas. Nota (atau nota) memberitahu pekerja untuk mengingatkan idea idea itu, muat turun muzik percuma untuk mewakili idea itu sekali, dan tulis borang untuk menulis. Lagu, muat turun lagu percuma, program muat turun lagu dan masa untuk menunjukkan program frekuensi asas menunjukkan program muat turun. Muat turun muzik digunakan untuk menyatakan secara bertulis, mendengar muzik percuma, setiap nota, program muat turun muzik percuma, muat turun muzik muat turun muzik tertentu muat turun untuk muat turun. Lagu, muat turun lagu percuma, program muat turun lagu dan masa untuk menunjukkan program frekuensi asas menunjukkan program muat turun. Lagu yang digunakan di dunia, muzik percuma, serta nama huruf, nota mempunyai nama muat turun lagu. Dua program muat turun muzik asas digunakan untuk menamakan muat turun lagu.
Bunyi adalah perubahan tekanan berkala yang boleh dilihat oleh organ pendengaran benda hidup di atmosfera. Bunyi pada dimensi fizikal, udara adalah gangguan mekanikal mudah yang berlaku dalam media cecair atau gas yang padat. Ia berlaku akibat molekul bergetar dalam bahan. Bunyi adalah sejenis tenaga, muat turun mp3 percuma, Bunyi terdiri daripada getaran, bergetar menukarkan tenaga, lagu indir Voice dipanggil kekuatan. Diukur dalam desibel (dB).

Bunyi tidak memancar di luar atmosfer kerana udara diperlukan untuk bunyi menyebarkan. Sebagai contoh, melancarkan peluru berpandu, mendengar muzik percuma, menghasilkan bunyi 120 decibel. Program muat turun muzik yang kuat, menghasilkan 90 muzik desibel. Pidato orang normal adalah sama dengan 50-60 desibel.

Program muat turun muzik Elefona tersedia untuk banyak pengguna aplikasi, yang merupakan pilihan pertama bagi mereka yang ingin mendengar aplikasi. Muzik adalah alat hiburan terbesar untuk orang. Tidak mungkin untuk hidup tanpa muzik. Gaya muzik semua orang berbeza. Anda boleh menikmati muat turun muzik dengan memuat turun aplikasi yang mempunyai muzik yang menyeronokkan dan romantis bersama-sama. Program muat turun muzik adalah kegemaran muat turun muzik muzik program muat turun muzik pendengar '. Lebih mudah sekarang untuk mendengar setiap muzik yang anda mahu dalam pesanan ini. Dengan meletakkan muzik yang telah anda pilih dalam urutan, anda boleh menikmati mendengar pemain muzik pada bila-bila masa anda memainkan muzik. Rehatkan muat turun mp3 anda dengan muzik dan jadikan setiap pekerjaan anda lebih bahagia. Dengar muzik yang anda suka sepanjang masa dengan butang muzik mendengar dalam aplikasi mod lagu. Terdapat sejumlah besar pengguna aplikasi, yang merupakan pilihan pertama bagi mereka yang mencari muzik untuk memuat turun muzik ke telefon. Setiap program muat turun mp3 peranti mudah alih mempunyai ciri-ciri yang berbeza.
Baca selengkapnya