Dive lebih mendalam ke dalam pengembaraan seram orang pertama dalam dunia DreadO

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
5 Jul 2021
Developer
Kategori
Instal
100.000+

App APKs

The Grudge Invisible Man Game GAME

Kisah latar belakang The Grudge 2020: DreadOut WORLD OF HORROR Game
Sama seperti permainan asal, permainan ini diberitahu dalam susunan bukan kronologi melalui beberapa jalan cerita yang berbeza. Peristiwa-peristiwa berikut dijelaskan dalam urutan sebenar, tetapi ini bukan perintah yang ditunjukkan dalam gameplay.
Beberapa tahun yang lalu, jururawat langsung Fiona Landers meninggalkan rumah di DreadOut, terganggu oleh peristiwa yang dia saksikan di dalamnya. Fiona memaklumkan rakan sekerjanya Yoko bahawa dia kembali ke DUNIA HORROR Permainan sebelum menemui hantu Kayako Saeki. Fiona tiba di rumahnya di 44 Reyburn Drive di sebuah bandar kecil di The Grudge, bersatu dengan suaminya Sam dan anak perempuannya Melinda. Namun, laknat Kayako, bagaimanapun, memiliki Fiona, menyebabkan Sam membunuh Sam dan menenggelamkan Melinda sebelum melakukan bunuh diri dengan menikam dirinya di dalam kerongkong.
Detektif Goodman dan Wilson menyiasat pembunuhan itu. Diselamatkan oleh rumah, Goodman enggan memasukinya ketika Wilson memasuki ruang kejadian. Apabila keluar, Wilson perlahan-lahan mula kehilangan kewarasannya dan akhirnya menjadi histeris apabila dia melihat hantu Fiona di luar kereta Goodman; selepas itu dia cuba membunuh diri dengan menembak dirinya sendiri, tetapi tidak berjaya dalam The Grudge 2020: DreadOut WORLD OF HORROR Game. Ini meninggalkan Wilson dengan wajah yang cacat dan komited kepada suaka psikiatri sementara Goodman berhenti melihat ke dalam kes itu. Tidak lama selepas Landers dibunuh, tetapi sebelum seseorang mengetahui kematian mereka, agen hartanah Peter dan Nina Spencer mengetahui bahawa anak mereka yang belum lahir kemungkinan besar akan dilahirkan dengan kelainan genetik ALD yang jarang berlaku, menyusahkan pasangannya.
Peter pergi mencari menjual 44 Reyburn Drive dan tersandung di hantu Melinda, menganggapnya sebagai seorang gadis yang hilang, yang berdarah dengan teliti dari hidungnya. Semasa di telefon dengan Peter, Nina bersetuju bahawa mereka perlu menjaga anak mereka. Peter diserang oleh hantu Fiona dan Melinda sebelum melarikan diri dari rumah dan dengan cepat dirusak oleh laknat. Peter yang dimiliki kembali ke rumahnya, di mana dia membunuh Nina dan anak yang belum lahir sebelum dia lemas di bak mandi The Grudge 2020: DreadOut WORLD OF HORROR Game.
Baca selengkapnya