HD wallpaper daripada Walli APK

HD wallpaper daripada Walli

2.10.1.1

Unduh HD wallpaper daripada Walli APK untuk Android - Gratis - Versi Terbaru

qr

Versi Terbaru

NamaWalli 4K APK
Versi2.10.1.1 (601)
Diupdate27 Okt 2021
DeveloperTap-Mobile
IDcom.shanga.walli
Instal10.000.000+
KategoriAplikasi, Personalisasi

Diupdate - Yang Baru

Bug fixes and many improvements

Aplikasi HD wallpaper daripada Walli

Wallpaper HD percuma yang terbaik! Dapatkan wallpaper yang menarik setiap hari!

Aplikasi ini bukan seperti aplikasi wallpaper dan latar belakang yang lain, yang menawarkan gambar biasa seperti bunga-bungaan, kereta dan landskap.

Walli adalah aplikasi yang menawarkan koleksi gambar yang berkualiti tinggi, koleksi unik dari wallpaper unik dan gempak yang semata-mata dibuat oleh Artis, untuk peranti anda.

Walli juga merupakan aplikasi komuniti artis terpilih dari seluruh dunia, masing-masing dengan gaya unik mereka, dipilih dengan cermat satu demi satu oleh pasukan Walli. Kami mencari artis grafik terbaik di seluruh dunia supaya anda dapat wallpaper yang terbaik.

Artis mendapat ganjaran untuk kerja mereka: Dengan menggunakan aplikasi kami, anda akan membantu artis mendapatkan pengiktirafan untuk seni mereka. Kami memberi ganjaran kepada setiap artis yang mengambil bahagian dengan berkongsi pendapatan kami dengan mereka.

Ikuti kami di Facebook dan Instagram untuk mengetahui tentang artis akan datang di Walli dan juga untuk mencari wallpaper baru, lebih cantik, lebih gempak.
Baca selengkapnya