qr

Imobiliare.ro: Anunțuri imobiliare de încredere APK

Apartments for sale and rent, houses, land from all over Romania

Version3.7.1 (59)
UpdatedOct 10, 2020 (2 weeks ago)
DeveloperImobiliare.ro
CategoryApps, Lifestyle
IDcom.tapptitude.imobiliare
Installs500,000+

Caută-ți casa oriunde și oricând cu aplicația Imobiliare.ro

Găsești cele mai atractive anunțuri imobiliare (apartamente, case, terenuri). Vrei să cumperi sau să închiriezi apartamente, case sau vile? Avem locuința perfectă pentru tine. Te-ai săturat să trăiești într-un apartament închiriat și vrei să devii proprietar? Cumpără apartamentul sau casa visurilor la cel mai bun preț.

Cu Imobiliare.ro vei găsi garsoniere şi apartamente de vânzare şi de închiriat în toate orașele din România. Cumpără, închiriază și vinde apartamente, case și terenuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Galați, Brașov, Sibiu sau Oradea. Pe Imobiliare.ro găseşti anunțuri imobiliare din toată țara. Fie că vrei să găsești case ieftine sau să cauți un duplex cu privelişte deosebită, noi îți vom ghida pașii spre casa ideală.

Descarcă gratuit aplicația Imobiliare.ro și profită acum!

• Poți căuta direct pe hartă. Vezi dintr-o privire proprietățile și prețurile dintr-o anumită zonă.
• Primești alerte cu anunțurile noi imediat ce acestea sunt publicate. Salvezi căutările tale.
• Fără să fii conectat la internet, ai acces la ultima căutare și anunțurile salvate.
• Anunțurile/căutările salvate sunt sincronizate între calculator și telefonul mobil (când ești autentificat în contul tău Imobiliare.ro).

Ești într-o misiune contratimp pentru a-ți găsi un apartament de vânzare sau de închiriat sau cauți un teren la un preț accesibil? Imobiliare.ro răspunde cu mii de anunțuri de la agenții imobiliare, dezvoltatori imobiliari, cât și de la proprietari.

Dacă ești în căutarea unui apartament, Imobiliare.ro este partenerul tău de încredere. Datorită filtrelor disponibile pentru anunțuri imobiliare, vei putea să îți personalizezi căutarea cu ușurință, indiferent de oraș. Folosește harta pentru a-ți limita căutarea la zona dorită. Fie că vrei să găsești anunțuri cu apartamente de închiriat, case de vânzare sau chiar licitații imobiliare, aplicația noastră îți simplifică căutările.

Vrem să îmbunătățim constant aplicația și ne propunem să adăugăm cât mai multe funcționalități de folos. Nu ezita să ne trimiți sugestii sau idei la adresa android@imobiliare.ro.

What's New

v3.7.1
- Am rezolvat probleme de compatibilități cu diferiți producători de telefoane mobile.

v3.7.0
- Am implementat un sistem de notificare a disponibilității unei noi versiuni a aplicației ca să fii tot timpul la curent cu ultimele funcționalități;
- De acum poți activa notificările legate de căutări salvate atât din app, cât și de pe web;
- Am optimizat experiența de utilizare după prima instalare a aplicației;
- Am rezolvat multe alte probleme din aplicație și am îmbunătățit performanța.

Email: android@imobiliare.ro

See more
See more