Description: Inter Club Albania APK

Packagecom.hexteam.lajmemix.interalbania
Version1.8g.interalbania (8)
UpdatedMar 28, 2018 (2 years ago)
Release dateJan 02, 2018 (2 years ago)
Installs1 K+
DeveloperHex Team
Emailinterclubalbania09@gmail.com
ReportReport this app?

Te jesh Interist, per ne nuk do te thot te ndjekesh skuadren vetem 90 minutat..

Nëpërmjet aplikacionit të Inter Club Albania, ju jeni të parët që merni informacionet më të fundit të klubit me anë të njoftimeve që dërgohen tek ju sapo te ketë lajme të reja. Këtu mund të gjeni gjithçka që ka të bëje me Interin. Jemi burimi juaj nga fusha e deri tek dhomat e zhveshjes, nga presidenti e deri tek punonjësit, nga lojtarët e deri tek trajnerët. Lajmet më të fundit të skuadrës, lajme për merkaton, kampionatin, informacione të detajuara për lojtarët, stafin teknik, hierarkinë, një galeri me fotot më të mira të Inter, video fantastike dhe gjithçka tjetër. 24/7 vetëm në dispozicionin tuaj. InterClubAlbania është grupimi parë dhe i vetëm i tifozëve zikaltër në Shqipëri i njohur nga vetë F.C Internazionale.