qr

Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor APK

The place where you will learn about money by solving problems, quizzes and mysteries.

Version1.0.11 (49)
UpdatedNov 07, 2020 (4 weeks ago)
DeveloperFortech SRL
CategoryGames, Education
IDapp.investory.toyfactory
Installs1,000+

Salutare și bine ai venit în lumea Investory: Bucluc pe planeta jucăriilor.


Aici, împreună cu personajele tale preferate, vei învăța despre bani rezolvând jocuri de investigație, quizz-uri și mistere.

Pregătește-te să devii detectiv și să rezolvi enigma de la Fabrica de jucării!


După o călătorie fantastică prin spațiu, vei ajunge pe planeta C001, unde tatăl tău a primit un nou job. În drumul tău ai văzut îndeaproape planetele și sistemul solar despre care ți-a povestit bunicul tău nu demult.

Abia ce ai reușit să despachetezi când afli că la fabrică se întâmplă ceva ciudat iar tu te hotărăști să explorezi de îndată împrejurimile.

Vei face cunoștință cu detectivul Max, șoarecele Aristide, Kenny, angajatul bâlbâit de la fabrica de jucării și domnul Ștabian care te vor ajuta sa elucidezi misterul însă depinde de tine să găsești indiciile salvatoare.

Magda va fi alături de tine încă de la început și te va învăța ce înseamnă să cumperi și cum să îți cheltui banii.

De la bunicul vei afla tot ce trebuie să știi despre de sistemul financiar iar discuțiile cu acesta sunt întotdeauna pline de informații utile. Se vede ca bunicul are ani de experiență în spate iar ce nu știe să îți explice va căuta pe internet. Spune că dacă îl folosești cu măsură poate să îți îmbogățească rapid cunoștințele de orice fel.

Pișcot va fi asistentul tău de încredere si te va ghida la fiecare pas în cazul în care ai nevoie de ajutor. Trebuie doar sa i-l ceri. Tot el te va învăța despre cum să îți planifici recolta de fructe extraterestre, să strângi bani pentru jucării scumpe si care e diferența dintre nevoie și dorință.


Bucluc pe planeta jucăriilor devine repede un joc foarte plăcut de copii iar părinții pot să urmărească progresul acestora, la fiecare pas, prin aplicația dedicată lor, instalându-și parent.investory.app.


Discuțiile despre bani nu sunt deloc ușoare și trebuie avute folosind un limbaj adaptat vârstei. De aceea, Investory vine în ajutorul părinților explicând copiilor concepte financiare într-un mod distractiv, potrivit acestora. Jocul a fost conceput pe baza unui studiu amănunțit la care și-au adus contribuția sociologi, pedagogi, specialiști în business și finanțe personale si nu în ultimul rând au fost consultați sute de părinți și copiii acestora.


Astfel cei mici vor învăța că banii nu cresc în copaci și că e necesar să își formeze obiceiuri financiare sănătoase.

Vor descoperi diverse metode pentru a-și satisface micile dorințele și să pună bani deoparte pentru un scop mai mare cum ar fi achiziția unei jucării cu preț ridicat.
Acțiunile și deciziile pe care le iau acum vor avea rezultate în viitor. Vor investi timp și efort care într-un final se vor transforma în bunuri materiale.

Se știe ca un copil este un negociator înnăscut. Acum, prin intermediul Investory, poate să-și pună în practică abilitățile și află care sunt tacticile potrivite în funcție de situație.


Vrei sa afli mai multe despre activitatea noastră?

Urmărește-ne pe Facebook https://www.facebook.com/investoryapp
Scrie-ne un mesaj la contact@investory.app
Înscrie-te la newsletter-ul nostru și fă parte din comunitatea părinților interesați de educație https://investory.app/

What's New

Acum când descoperi obiecte ascunse, le poți folosi pentru a îți decora camera. Mergi în cameră și așează-le pe pereți. Reușești să le găsești înaintea prietenilor tăi? Te provocăm să o faci
Am îmbunătățit dinamica timpului în jocul nostru, acesta fiind acum ancorat în lumea reală. Îți urăm succes în a-l folosi în avantajul tău.
Am adăugat și notificări în joc, ce te vor ajuta să ții grădina cât de poate de productivă.
Așteptăm cu interes feedback-ul tău pe FB sau la contact@investory.app

Email: contact@investory.app

See more
See more