qr

ISA ADR / CLP artikel scan APK

Scanning a DIY article in relation to ADR/CLP on the Benelux market

Version4.5.0 (40500)
UpdatedMay 18, 2019 (1 year ago)
DeveloperQuintens
CategoryApps, Business
IDcom.phonegap.isa
Installs1,000+

Met de ISA app kunt u veiligheids- en milieu-informatie vinden over artikelen door de barcode te scannen. Na het scannen toont de app of een artikel (chemisch) onder de ADR valt. De app toont de eerste bladzijden van het veiligheidsinformatieblad (VIB). Het volledige VIB kunt u naar uw eigen email sturen. Daarnaast kunt u een aantal gegevens opvragen zoals de ADR code. De app toont ook de werkplekinstructiekaart (WIK) met waarschuwingssymbolen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Een onmisbaar instrument voor logistieke medewerkers en winkelpersoneel direct te zien of een artikel ADR / CLP relevantie heeft en welke beschermingsmaatregelen nodig zijn. Tevens geeft de app een indicatie van het vlampunt, zodat terzake uw brandveiligheid beter kunt monitoren.

De app houdt een lijst bij van gescande artikelen. Die lijst kunt u naar uw email adres sturen. Daarbij ontvangt u ook een aantal gegevens over de gescande artikelen.

Om de volledige functionaliteit van de ISA app te kunnen gebruiken moet u een abonnement hebben op de ISA informatiedienst. De applicatie ondersteund beperkt gastgebruik zodat u snel enkele artikelen kunt scannen.

De ISA App put voor de reach gevoelige artikelen uit de omvangrijke ISA database, welke compliance gerelateerde data bevat van meer dan 2500 leveranciers (met meer dan 1 miljoen unieke artikelen) en een belangrijk deel van de DIY markt in de Benelux afdekt. Het is nu mogelijk om direct de EAN code in te toetsen om de data beschikbaar te maken.

Daarnaast geeft de ISA APP nu een indicatie voor met name winkel personeel of een artikel mogelijk indicatief kan zijn vanwege de precursoren richtlijn, EU 948/2009 (of grondstoffen uit het artikel mogelijk gebruikt kunnen worden tbv explosieven) - Dit is uiteraard slechts een nader hulpmiddel bij identificatie.


Email: apps@quintens.nl

See more
See more