Balkanweb.com Portali më i madh i lajmeve në Shqipëri!

Pubblicità

Ultima versione

Versione
Aggiornare
13 mar 2019
Sviluppatore
Categoria
Installazioni
100.000+

App APKs

Balkanweb APP

BalkanWeb, qe nga krijimi i saj ne shkurt te vitit 2000, eshte faqja kryesore e lajmeve per Shqiperine, e cila i percjell lajmet me foto del video ne kohe reale. Mbulon me lajme te gjithe shqiperine dhe rajonin, ajo i perfshin te gjitha kategorite: shqiperi, politik, kosove, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me ore, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulture, teknologji, informatike, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.
Ulteriori informazioni