Bisnode PartnerControl APK

Bisnode PartnerControl

1.0.11

Scarica Bisnode PartnerControl APK per Android - Gratis - Ultima versione

qr

Ultima versione

NomePartnerControl APK
Versione1.0.11 (132600)
Aggiornata16 feb 2021
SviluppatoreBisnode Magyarország Kft.
IDcom.bisnode.hu.bisnode_partnercontrol
Installazioni1.000+
CategoriaApps, Affari

App Bisnode PartnerControl

La ricerca mobile app di controllo di partner tra tutti i dati società ungherese

A Bisnode PartnerControl ingyenes android mobilalkalmazásban a Magyarországon működő társas és egyéni vállalkozások, költségvetési intézmények és nonprofit szervezetek hivatalos adatai között kereshet.
Az alkalmazás segítségével olyan információkhoz férhet hozzá, mint a szervezet székhelye, fő tevékenysége, legfrissebb árbevétele, alkalmazotti létszáma, adószáma, bankszámlaszáma, illetve hogy van-e ellene valamilyen negatív esemény.

Mire használja?
- tárgyalás előtti gyors tájékozódásra
- céghez való térképes navigálásra
- előfizetőként, az összes elérhető információ birtokában gyorsabban és könnyedebben hozhatja meg üzleti döntéseit, hiszen a Bisnode PartnerControl mobil app mindig elkíséri

Bisnode PartnerControl előfizetéssel az ingyenesen elérhető adatokon túl a cégek egyedi minősítését, javasolt hitelkeretét, fizetési morálját, tulajdonosi háttérét, versenytársak helyzetét és egyéb a vállalkozásokat érintő információkat tudhat meg, így segítve a kockázatok minimalizálását és hatékonyság növelését. (További részletek a Bisnode weboldalán található.)

A Bisnode és a Dun and Bradstreet

A Bisnode Európa egyik vezető adatokkal és elemzésekkel foglalkozó, szakértő vállalata. A stockholmi székhelyű Bisnode 18 országban 2,400 munkatárssal segíti a vállalkozások ügyfélszerzési és ügyfélmenedzsment folyamatait. Az okos adatok (Smart Data) úttörőjeként hozzájárulunk, hogy a rendelkezésünkre álló adatainkat összevetjük és elemezzük ügyfeleink felhalmazott adataival (Big Data) – így segítve őket mindennapi okos döntések meghozatalában.
Magyarországon több mint 5,000 ügyfél választotta már a Bisnode okos megoldásait. Felhasználóink a legkülönfélébb területeken használják szolgáltatásainkat, úgy mint telekommunikáció, energiaszektor, szállítmányozás, logisztika, önkormányzatok, kis-és nagykereskedelmi cégek.
A Bisnode D&B Magyarország Kft., a világ vezető céginformációs szolgáltatója, az amerikai Dun & Bradstreet Inc. hivatalos magyarországi partnere, így nem csak belföldi, hanem a világ több mint 250 millió vállalkozásának adataival is rendelkezik.
Ulteriori informazioni