Fatura Tatimore nga Celulari

Pubblicità

Ultima versione

Aggiornare
3 nov 2018
Sviluppatore
Categoria
Google Play ID
Installazioni
1.000+

App APKs

App eFatura.al

eFatura.al është një program në celular që mundëson ndertimin e faturave tatimore të miratuara nga celulari.

Nëse merreni me shitje në terren?
Nëse prerja e faturës tatimore është vonesë për ju?
Programi eFatura iu mundëson të prisni fatura tatimore të miratuara nga telefoni juaj.
Fitoni kohë dhe shpejtësi, llogaritje të sakta, prakticitet për çdo moshë.
Telefono tani: 0692040640
2RM Lab shpk
Ulteriori informazioni