Scarica FILMA24 APK — Filma me titra shqip per Android - Gratis - Ultima versione

Pubblicità

Ultima versione

NomeFILMA24 APK
Versione1.0.7 (10701)
Aggiornata20 mar 2018
SviluppatoreFILMA24 - Filma me titra shqip
IDtv.filma24.jbu
Installazioni0+
CategoriaApps, Intrattenimento

App FILMA24 — Filma me titra shqip

Shiko dhe filma seriale me Titra shqip në cilësi HD

FILMA24 për Android ju mundëson të shfletoni, shikoni dhe të shkarkoni filmat më të fundit me titra shqip në telefonin ose tablet-in tuaj.

Pyetje të zakonshme
•  Nëse ju shfaqet mesazhi "Komunikimi me serverin dështoi", shko te Preferencat > Përdor lidhjen alternative dhe bëju refresh filmave.
•  Nëse asnjëri prej linqeve nuk funksionon: shko te filmi që do të hapësh por mos i jep "Play". Në vend të kësaj shtyp "Website" dhe kur të hapet filmi në faqen e internetit kliko butonin Play.
•  Nëse do të përdorësh MX Player ose VLC Player shko te "Preferencat > Përdor Player-in zyrtar" dhe çaktivizoje (uncheck).
•  Me VLC Media Player mund të shikosh filmat dhe serialet në Smart TV ose Chromecast-in tuaj.
•  Nëse i urren reklamat absolutisht, mund të blesh versionin PRO dhe ta përdorësh në çdo paisje ku je kyçur me llogarinë tënde Google. Tek menuja mund ta gjesh opsionin "Bli Versionin PRO".
•  Nëse ke pyetje të mëtejshme, na kontakto nëpërmjet funksionit Feedback të programit ose na shkruaj te dev.jonbulica@gmail.com.

FILMA 24 ka, ndër të tjera, këto karakteristika që e diferencojnë nga të gjithë aplikacionet e tjerë në Play Store:
•  Renditje të filmave sipas kategorive të ndryshme, sipas shikueshmërisë dhe sipas vlerësimit.
•  Filmat mund të shfaqen edhe të detajuar.
•  Preferenca për të filtruar filma për të rritur.
•  Dizajn modern dhe i optimuar për të gjitha versionet e Android.
•  Mundësi për të kërkuar filma specifikë sipas dëshirës.
•  Mundësi për të shkarkuar filma.
•  Deri në pesë herë më i shpejtë se cdo aplikacion tjetër i këtij lloji.

Aplikacioni përmban reklama, të cilat janë jo-intruzive, të pastra nga viruset dhe nuk shfaqen vend e pa vend.
Nëse keni sugjerime, ankesa apo thjesht dëshironi që të na mbështesni, ju lutem përdorni funksionin "Feedback" të aplikacionit.
Gjithashtu lutemi që ta vlerësoni aplikacionin me 5★ dhe ta ndani me miqtë tuaj.

Important notice: FILMA24 is merely a means to browse the content it gets from non-affiliated third parties. For more information, please check the About section in the app.
Ulteriori informazioni