ファトゥラタチモアngaセルララリ

広告

最終のバージョン

バージョン
アップデート
2018/11/03
開発元
カテゴリー
Google Play ID
インストール
1,000+

App APKs

eFatura.al アプリ

eFatura.al është një program në celular që mundëson ndertimin e faturave tatimore të miratuara nga celulari.

Nëse merreni me shitje në terren?
Nëse prerja e faturës tatimore është vonesë për ju?
Programi eFatura iu mundëson të prisni fatura tatimore të miratuara nga telefoni juaj.
Fitoni kohë dhe shpejtësi, llogaritje të sakta, prakticitet për çdo moshë.
Telefono tani: 0692040640
2RM Lab shpk
もっと見る