Android 向けの MOL Go APK をダウンロードします - 無料 - 最終のバージョン

qr

最終のバージョン

名前MOL GO APK
バージョン2.7.2.3 (352)
開発元MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS SRL
IDro.mol.molgo
インストール50,000+
カテゴリーアプリ, 自動車

MOL Go アプリ

お使いの携帯電話に直接、マルチボーナスロイヤルティカード!

Cu MOL Go, te asiguri că iei cu tine peste tot cardul tău virtual MultiBonus și ai oricând acces la beneficii exclusive adresate clienților loiali MOL România. Mai mult, acumulezi și îți folosești punctele de loialitate în stațiile MOL, îți consulți balanța contului și ultimele tranzacții. Poți oricând să te loghezi cu contul tău de pe site-ul Multibonus.ro.
Vom fi alături de tine în călătoriile tale, oferindu-ți posibilitatea de a găsi rapid stațiile MOL potrivite nevoilor tale. Fie că vrei să savurezi gustările sau meniurile noastre, să îți achiziționezi o vinietă sau să îți speli mașina, noi te vom îndruma către cea mai potrivită stație MOL, aflată pe traseul tău, printr-o simplă filtrare în MOL Go.

Cardul virtual MultiBonus
Ai acces în permanență la beneficiile MultiBonus prin utilizarea cardului tău de loialitate virtual, direct în aplicația MOL Go. Acumulezi puncte de loialitate la fiecare tranzacție, pe care le poți utiliza apoi pentru achiziționarea de produse din magazinele stațiilor MOL și beneficiezi de oferte și reduceri exclusive. Tot ce trebuie să faci este să îți adaugi cardul de plastic MultiBonus în aplicație prin introducerea seriei de 16 cifre de pe fața lui! Dacă încă nu ai un card MultiBonus, te înscrii rapid în aplicație, în câțiva pași simpli, iar noi îți generăm pe loc un card virtual.

Contul tău MultiBonus
Dacă după înregistrare îți adaugi cardul de loialitate în aplicație, vei vizualiza rapid balanța contului tău MultiBonus în ecranul principal. Apăsând pe card, ți se vor afișa tranzacțiile MultiBonus din ultimele 90 de zile. Mai mult, îți vei putea actualiza datele personale de fiecare dată când apare o schimbare pentru a te bucura pe deplin de toate beneficiile.

Oferte MOL
Prin ”Ofertele mele” vei avea întotdeauna la dispoziție cele mai noi oferte în buzunarul tău. Cu acordul tău pentru utilizarea în fundal a locației tale, îți putem trimite o notificare cu oferte personalizate, valabile în anumite stații MOL, în momentul în care te vei apropia de ele.

Căutare stații MOL în funcție de nevoile tale
Cu ajutorul aplicației, vei găsi nu doar cea mai apropiată stație MOL, ci și pe cea mai potrivită nevoilor tale. Trebuie doar să filtrezi stațiile în funcție de produsele și serviciile disponibile.

Planificare traseu
Dacă planifici o călătorie mai lungă și vrei să-ți pregătești traseul în avans, ai posibilitatea de a seta ruta în aplicație și de a vedea lista stațiilor MOL din drumul tău, unde te poți opri.

Știri și noutăți MOL
Află primul cele mai recente știri și noutăți despre proiectele, produsele și serviciile MOL, direct în aplicația MOL Go.

Aplicația se adresează clienților cu vârsta de peste 18 ani.
Te rugăm să ai în vedere că pentru a putea accesa anumite funcționalități ale aplicației, trebuie să te înregistrezi și să îți exprimi acordul.
Consultă Termenii și condițiile pe https://molromania.ro/ro/molgo/legal/termeni-si-conditii-generale-pentru-utilizarea-aplicatiei-mol-go.
Consultă Notă de informare privind protecția datelor referitoare la operațiunile de prelucrare a datelor în Aplicația „MOL Go” (Politica de Confidențialitate) pe
https://molromania.ro/ro/molgo/legal/nota-de-informare-privind-protectia-datelor
もっと見る