qr

Kérdezz ! Felelek APK

Here is the official Ask! Answer first mobile version of board game!

Version1.00 (6)
UpdatedDec 19, 2017 (3 years ago)
DeveloperAndras Sipos
CategoryGames, Board
IDcom.codevisors.kefe
Installs10,000+

Üdvözlünk a hivatalos KÉRDEZZ ! FELELEK társasjáték első mobil verziójának oldalán. Ez a játék több, mint 500 kártyán keresztül mutatja be az irodalom és a művészetek ismert alakjait, földrajzi helyeket, az élővilág ritka egyedeit és elvont fogalmakat. A játék során felidézzük emlékezetünkből a korábbi ismereteinket, miközben számos új ismeretet szerzünk. A játékosok helyes válaszaik alapján haladnak előre a játéktáblán, és az nyeri meg a játékot, aki elsőként halad át a CÉL-on.

Ezt az app-ot azért hoztuk létre, mert mi magunk (a fejlesztőcsapat) nagy rajongói vagyunk ennek a játéknak, ami azt jelenti, hogy minden közös utazás - összejövetel alkalmával előkerült és játszottunk. Már többször gondoltunk arra, hogy milyen klassz lenne megcsinálni ennek a mobil verzióját, amikor is kiderítettük, hogy ki ennek a játéknak a jogtulajdonosa. Így felkerestük Egri Jánost az ötletünkkel és ő, nagy örömünkre igent mondott. Így készült el a KÉRDEZZ ! FELELEK mobil alkalmazás első verziója.

De itt nincs vége! Ha megfelelő fogadtatásban részesül a játék mobilos adaptációja, akkor továbbfejlesztjük és további funkcionalitással ruházzuk fel. Ha szeretnéd, hogy még több funkció és újabb kártyacsomagok legyenek a játékban kérünk, hogy értékeld az appot és írj egy véleményt. Köszönjük!

A játékban szereplő tartalom, szellemi termék és márkanév Egri János tulajdona és az alkalmazás az ő beleegyezésével és bevonásával készült el.

Funkciók:

- Kártyák: bökj hogy kapjál tippet
- Random kapsz új kártyát jobbra vagy balra húzással
- Elrejtett megfejtés: bökj a kategóriára és megjelenik a megfejtés
- Töltsd le a táblát

Jó szórakozást kívánunk!

What's New

Első verzió.

Email: andras.sipos.hu@gmail.com

See more
See more

See more