See more

Information

AppsKalendar Pelancungan Malaysia APK
IDcom.pianappdev.kalendarpelancunganmalaysia
DeveloperPianappdev
Emailahmadsofian@gmail.com
Version1.1 (110000)
UpdatedOct 17, 2019 (6 months ago)
Release dateApr 26, 2019 (11 months ago)
Installs100+

Kalendar Khas Untuk Pelancungan Berbentuk Kalendar Kuda Malaysia

Applikasi Kalendar Pelancungan Malaysia ni adalah untuk mereka yang suka dan berminat menggunakan Kalendar Kuda tetapi versi Bahasa Malaysia.Kalendar ini praktikal dan mudah digunakan dan ia dilengkapi dengan kemudahan mencari dan menempah hotel untuk di mana sahaja lokasi yang anda mahu.

Untuk memudahkan penggunaan applikasi ini, Kalendar Pelancungan Malaysia disediakan dalam dua versi iaitu versi A dan versi B. Untuk Versi A, Kalendar dibuat dalam bentuk berterusan dari bulan Januari hingga Disember 2019 dan anda boleh memileh atau mencari calendar bulanan dengan menolak keatas atau kebawah kalendar tersebut. Pada setiap bulan dimuatkan hadith-hadith terpilih untuk catitan dan rujukan anda.

Bagi Versi B, Kalendar bulanan disusun dengan thumbnail dari Januari hingga Disember 2019. Untuk memilih bulan yang anda ingat lihat, anda hanya perlu klik pada bulan tersebut dan ia akan memaparkan bulan yang dipilih.

Apa yang menarik applikasi Kalendar Pelancungan Malaysia ini dilengkapi dengan kemudahan menempah hotel dengan carian seluruh dunia, carian Malaysia atau carian tempat-tempat terpilih di Malaysia. Carian ini menggunakan rakan affiliate kami iaitu Booking.ComApplikasi Kalendar Pelancungan Malaysia merangkumi perkara-perkara berikut:-

1. Muka Pertama – Malaysia Indah
2. Muka Kedua - Kalendar Pelancungan Malaysia Versi A
3. Muka Ketiga - Kalendar Pelancungan Malaysia Versi B
4. Muka Keempat – Carian Hotel

Pihak kami berharap lebih ramai akan download dan install applikasi Kalendar Pelancungan Malaysia ini kerana applikasi ini adalah percuma, mudah digunakan dan amat praktikal bagi membuat rujukan untuk Kalendar Islam, Cuti-cuti peringkat Negeri dan Persekutan dan serta cuti sekolah. Kalendar Pelancungan Malaysia ini akan dikemaskini dari masa ke semasa dan sebelum tahun 2020 untuk tahun haapan.

Kalendar Pelancungan Malaysia APK