Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip icon

Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip

1.0.3

Download Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.0.3 (320182)
UpdatedMay 13, 2018
DeveloperKanale24 Tv - Shiko Shqip Tv
IDcom.kanale24tv
Installs0+
CategoryApps, Entertainment

Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip app

Shiko Tv Shqip Falas HD Dhe Pa Ngecje :)

*Tashme PUNON Ne Te GJITHA Paisjet Qe Me Pare Nuk e Suportonin Kanale24*


Shikoni Kanale Shqiptare Live HD Dhe Pa Ngecje.
Ne Ju Ofrojme Mbi 300 Kanale HD Dhe Pa Probleme 24 Ore Online Dhe Me Pak Reklama Qe Nuk Jane Te Bezdishme :)
Nese Ndonje Kanal Nuk Punon Per Momentin Ju Lutem Provojeni Pas Pak Minutash Dhe Nese Nuk Ben Serisht Na Kontaktoni/Raportojeni Ate Kanal Dhe Jo Te Na Vlersoni Me 1* Nese Nje Kanal Nuk Punon Ose Ka Ndonje Problem Te Vogel.
Nese Keni Ndonje Problem Me Programin Na Kontaktoni Ne Facebook Dhe Ne Do Ju Ofrojme Nje Zgjidhje :)
Ne Do Ju Ofrojme Versione Te Reja Te Kanale24 Duke Rregulluar Problemet Qe Mund Te Dalin Ne Vazhdim Te Aplikacionit Dhe Duke Shtuar Funksionalitete Te Reja Dhe Me Shume Kanale :)
Shikim Te Kendshem Dhe Vlersojeni Me 5* Nese Ju Pelqen Gjithashtu Klikoni Ne Reklama Per Te Na Ndihmuar :)
Read more