qr

KITE Zrt. APK

News, information, points of interest and the game KITE Zrt. Around the house.

Version2.0.8 (10)
UpdatedJan 15, 2019 (1 year ago)
DeveloperKITE Zrt.
CategoryApps, Business
IDhu.kite.zrt
Installs1,000+

A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb szolgáltató és fejlesztő integrátoraként a szántóföldi növény- és zöldségtermesztéshez szükséges vetőmagokat, műtrágyát, növényvédő szereket, mezőgazdasági gépeket, öntözőberendezéseket és alkatrészeket értékesít, műszaki, szerviz és agronómiai szaktanácsadó hálózatán keresztül. Tevékenységét 2009 óta 5 régió, 19 alközpontjában, 9 telephelyen és 5 regionális géptelepen, valamint a nemrég megnyílt budaörsi bemutatótermében és a nagycserkeszik faiskolájában végzi 1000 főt is meghaladó apparátusával.
Beszállítói között olyan piacvezető vállaltok találhatók, mint a John Deere, a Du Pont, a Monsanto, a BASF, a Syngenta és a Bayer. Vásárlóit, a mezőgazdasági területek közel 50%-án gazdálkodó egyéni és társas gazdaságokat így minden alkalommal az elvárt és megszokott minőséggel szolgálja ki. A teljes vegetációs időszakra adott finanszírozás is segíti a partnereiket, akik a megtermelt repce, napraforgó, búza, kukorica és szója értékesítéséből származó bevételeikből finanszírozhatják hiteleiket. Emellett a KITE Alkusz a gazdaságokra szabott és termeléséhez igazított személyes ajánlattal szolgálja a gazdálkodókat. 2015-től pedig bérgépszolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.
A társaság elkötelezett a legújabb technológiák iránt. A jövőbe mutató elképzeléseknek a gazdálkodók mindennapjaiba való beillesztésével méltán felel meg szlogenjének, miszerint nem olvasni, hanem írni akarja a jövőt. Élen jár a hazai gazdálkodók precíziós technológiába történő bevezetésében is. Magyarország területén ma már több mint egymillió hektár szántóterületet művelnek a gazdák valamilyen, a KITE Zrt. által értékesített navigációs eszközzel ellátott erőgéppel.


Email: kitezrt.hungary@gmail.com

See more
See more