Description: Knigoteka APK

Packagecom.fondacija.knigotekaMk
Version1.2 (18)
UpdatedMar 23, 2020 (6 days ago)
Release dateApr 25, 2019 (11 months ago)
Installs10 K+
DeveloperKnigoteka
Emailsupport@knigoteka.mk
ReportReport this app?

Твојата омилена локална книжарница! Брза, едноставна и секогаш со тебе!

Зачекори во светот на најпопуларните е-книги на македонски јазик.


Преземи ја апликацијата Книготека, бесплатно регистрирај се, купи ги омилените е-книги за помалку од 1 минута и читај ги во било кое време и на било кое место.

Апликацијата Книготека го прави читањето едноставно и удобно:

• Истражи ги книгите по омилениот жанр, издавач и автор

• Прочитај дел од книгата пред да ја купиш

• Додај ги омилените книги во корпа и купи ги со платежна картичка или ваучер

• Прилагоди го читањето во зависност од потребите – Одбери го омилениот фонт, големината на текстот и бојата на екранот

• Обележи ги омилените зборови и цитати во текстот и додавај белешки и обележувачи

• Пребарај ја целата книга по одреден збор или фраза

• Пребарај ги непознатите поими преку Gоogle и Wikipedia алатките

• Оценувај ги прочитаните книги и споделувај ги со пријателите и на социјалните мрежи