KNMV icon

KNMV

2.0.5 · Feb 04, 2021

Download KNMV APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version2.0.5 (4196854)
UpdatedFeb 04, 2021
DeveloperKNMV
IDnl.knmv.passenapp
Installs10,000+
CategoryApps, Sports

KNMV app

For motorcyclists in the Netherlands

De KNMV app inspireert je met het laatste motornieuws, de aankomende evenementen en belangrijke zaken rondom de belangenbehartiging van motorrijders. Dit is ook toegankelijk voor niet-leden! Als KNMV-lid biedt de app dezelfde handige functies en voordelen als vroeger je plastic ledenpas. Zo vind je er ook kortingspassen met leuke aanbiedingen en kun je notificaties ontvangen wanneer er bijvoorbeeld een wedstrijd wordt afgelast.

Voor KNMV-leden
Voor alle KNMV-leden heeft de app dezelfde functies als de huidige ledenpas. Hij koppelt je naam en contactgegevens aan je lidmaatschapsnummer en dient als bewijs dat je lid bent. Je kunt ook via de app je pech melding doen. Verder vind je er verschillende kortingspassen met mooie aanbiedingen.

Voor motorsporters
Ook voor houders van een KNMV-sport- licentie is deze KNMV-app ideaal. Als je online een licentie regelt voor een reeks wedstrijden of een evenement, verschijnt die direct in de app en kun je die bij elk evenement laten zien. Dat scheelt veel papierwerk en gedoe, met name als je rijdt met meerdere licenties in binnen- en buitenland. Doordat je licentie dan ook echt ín de app is gedownload, kun je die ook tonen in offline modus en op locaties met slechte mobiele data-ontvangst. De licentie heeft een bewegend element wat fraude voorkomt. Daarnaast kun je notificaties ontvangen wanneer er bijvoorbeeld een wedstrijd wordt afgelast. Tot slot is het mogelijk om meerdere accounts (en dus licenties) aan de app te koppelen.

De KNMV app is niet alleen handiger maar ook duurzamer. De KNMV hoeft niet meer elke keer tienduizenden leden- passen en licenties te drukken, printen en verzenden. Dat scheelt ook weer ruimte in je portemonnee of pasjeshouder: de app zit gewoon in je smartphone, en kwijtraken kan dus niet meer.

Email: app@knmv.nl

Read more

You May Also Like