예를 들어, fjalen e radhes? 피 제니.

광고

최신 버전

버전
업데이트
2022. 4. 23.
개발자
카테고리
Google Play ID
설치 수
50,000+

App APKs

E Gjen Dot? GAME

예 지니?

Gjeni fjalën e radhës!

E gjen dot ti lojen tonë të re? 프로 피어 애프터 e e tua, bëhu mjeshtër i fjalëve, luaje me shoket dhe fito piket maksimale.
Nüqoftëse fjala nuk është plotësisht e zgjedhur, atëherë ajo fjalë nuk kërkohet. 제트기 및 제트기 용 제트기의 제비 Kjo do të thotë që te provoni përseri të njëjten fjale for me një zgjedhje ndryshe.
Vendosni piket me te larta dhe konkuroni me shoket dhe koleget tuaj.
Lojra shume te bukura shqip dhe lojra shqiptare 테 베 칸타
자세히 알아보기