Sëmundja의 DHE의 장골<br>이븐 엘 Kajim Xheuzije

광고

최신 버전

버전
업데이트
2017. 3. 23.
개발자
카테고리
설치 수
10,000+

Semundja dhe ilaci 앱

Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.

Per semundjet trupore dhe shpirterore, te ky liber do te gjeni shume keshilla te dobishme qe cdo musliman duhet ti praktikoj ne jeten e perditshme .

Keshilla te shumta nga kurani dhe hadithet.

Ky liber eshte udhezim per jeten e muslimanit

Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

Keyframes : Lutja. Koha, e, lutjes, rrethanat, per, tu, lutur, dua, mekat, zemer, mekat, i, zemres, per, mospranim, semundje, ilac, dhe, ilace, semur, shpresa, sheruar, besim, melaike, frika, mekatet, shkaterrojne, shikimi, ulja, shikimit, rendesia, te, fshire, veprat, mira, sevap, nga, sevapet, shirku, idhujtaria, mendjemadhesia, zinaja, amoraliteti, zina, kufr, zinaja, dashuri, mendime, ndal, duke, mos, mendimet, shikimet, shikimet, hadithe,
자세히 알아보기