Shfleto - Filma me titra shqip icon

Shfleto - Filma me titra shqip

3.21.1

Android용 Shfleto - Filma me titra shqip APK을 다운로드합니다 - 무료를 - 최신 버전

qr

최신 버전

버전3.21.1 (211)
업데이트 날짜2018년 08월 18일
개발자Shfleto
IDcom.shfletofilma
설치 수0+
카테고리, 엔터테인먼트

Shfleto - Filma me titra shqip 앱

Shikoni dhe shkarkoni filma/seriale nga faqet si Filmaon apo Filma24.

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika të veçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne ju rekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager. Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje në Play Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more details see About Us section on the app.
자세히 알아보기