Kuota - Thënje Shqip APK

Thënje të zgjedhura me dorë!

Google Playneikea.thenje
CategoryApps, Lifestyle
DeveloperNeikea INC.
Version1.2 (3)
UpdatedMay 25, 2019 (10 months ago)
Installs100+

Kuota është aplikacioni i parë dhe i vetmi me pothuajse të gjitha llojet e thënjeve. Kuota ofron këto mundësi:
-Shikim të thënjeve
-Pëlqim të thënjeve (ruajte të thënjeve offline pas pëlqimit)
-Random thënje
-Dizajn të thjeshtë dhe unik

Shkarkoni aplikacionin tani për të shijuar të gjitha mundësitë e Kuotës! Kuota do të ketë më shumë mundësi së shpejti...Email: neikeadev@outlook.com

Latest Version

1.2 (3) May 25, 2019
armeabi-v7a, x86, ...May 25, 2019
Android TV, Tablet, ...May 25, 2019

Old Versions

1.2 (3)Jul 20, 2019

icon
Kuota - Thënje Shqip
Download