qr

Kursi i Këmbimi Valutor | Kambizëm Valuta Forex APK

Fitoni para përmes shit blerjes së valutave në tregun Forex të Këmbimit Valutor.

Version6.0 (6)
UpdatedAug 24, 2018 (2 years ago)
Developer1Fakt Apps
CategoryApps, Finance
IDcom.gtg_piramid.FXShqip
Installs500+

Ne ofrojmë kursin REAL të këmbimit të Lekut në tregun valutor. Gjithashtu ofrojmë sinjale tregtimi Forex. Gjithcka FALAS!

Si funksionon:

Sinjalet Forex janë keshilla tregtare online të cilat ofrojnë shance fitim-prurese në tregun financiar lidhur me çiftet kryesore të valutës së huaj. Shërbimi ynë i sinjaleve ju lejon të ndiqni dhe kopjoni veprimet tregtare të kryera nga analistët dhe kambistet më të mirë të FX Shqip.

Bazuar në strategjitë e Tregut Valutor Forex dhe zbatimin e teknikave të menaxhimit të parave, ekipi ynë i analistëve lëshon sinjale Forex qe mund te kthejne kursimet tuaja ne investime te suksesshme!

Kopjimi i sinjaleve tona tregtare është aq e thjeshtë sa 1, 2, 3!

1. Ndiqni sinjale FALAS të tregtimit të drejtpërdrejtë siç shfaqen në faqen e sinjaleve

2. KOPJONI të dhënat direkt në llogarinë tuaj tregtare te valutave si per shembull XM.com . Perdorni kete link nga ne dhe perfitoni 30 Euro dhurate: https://clicks.pipaffiliates.com/c?c=278652&l=it&p=1

3. Merrni FITIMET MONETARE kur tregtia mbyllet automatikisht. Ju nuk keni nevoje te beni asgje tjeter pervec se te merrni parate.

Ekipi ynë kalon çdo detaj në mënyrë që t'ju ofrojë një sistem sinjalësh të lehtë për përdorim për një eksperiencë të mirë tregtare. Ju lehtë mund të ndiqni mundësitë tona tregtare dhe t'i kopjoni në llogarinë tuaj XM.com .


Email: info@fxshqip.com

See more

See more