qr

Lær svømming - actioswim pro APK

Learn swimming - 200 movies in full HD! Offline Feature! Dissemination Tools!

Version1.0.3 (4)
UpdatedMay 04, 2018 (3 years ago)
DeveloperActiomove
CategoryGames, Education
IDcom.actioswim.premium.premium
Installs100+

Bli svømmedyktig - bli en livredder! Øvelser og leker i temaene vanntilvenning, dykke, flyte, gli, fremdrift, sculling, crawlsvømming, ryggsvømming, brystsvømming, dykke dypere, stup og livredning presenteres samlet i et ryddig kartotek som er enkelt å navigere i.

actioswim er et formidlingsverktøy og en kunnskapsbank som gir tydelige øvingsbilder på leker og øvelser i riktige progresjoner rett inn på mobilen og nettbrettet. Offline funksjonen gir formidling av bevegelse en helt ny dimensjon da filmene enkelt kan sees underveis i selve undervisningen.

- Skaff deg raskt bred og varig kompetanse
Bruker du actioswim lærer og erfarer du hvilke øvelser og hvilken progresjon som skal til for å lære nye ferdigheter eller rette på feil.

- Vis øvingsbilder online/offline
Planlegg hvilke øvingsbilder som skal på storskjerm, nettbrett eller mobil i undervisningen og last de ned. Ha de lett tilgjengelige i «mine favoritter».

- Unik feilrettingsfunksjon
Oppdag feil svømmeren gjør i svømmeteknikken. Finn deretter igjen feilen under fanene «Vanlig feil:». Da får du umiddelbart opp øvelser i riktig progresjon for å hjelpe svømmeren videre mot en mer riktig og effektiv teknikk.


- Gi konkrete tilbakemeldinger i opplæringssituasjonen
Tydeliggjør for svømmeren hvilke arbeidsoppgaver på filmen som mestres i utførelsen og hvilke som skal øves videre på.
 Forskning viser at dette gir bedre forståelse og utførelse av teknikk hos den som skal lære enn kun muntlig tilbakemelding.

- Progesjon
Følg progresjonen for de ulike ferdigheten som skal læres. Svømmerens nivå er funnet når en deløvelse ikke mestres. Da vet man helt konkret hva man må øve på for å komme videre mot å mestre en mer riktig og effektiv teknikk. Øv på helmetode innimellom man øver på delmetodene – ta vare på svømmegleden!


-"Flipped classroom"
La elevene studere øvelsene hjemme før timen og bruk mindre tid på å forklare dem når man først er i vannet = mer tid på å få øve.

Følg oss på esvøm & actioswim på facebook

actioswim - garanterer opplevelsen av mestring!

What's New

Første utgivelse

Email: actiomove@gmail.com

See more