Information

IDcom.lajme.shqip
DeveloperDeonGames
Version1.0.6 (3)
UpdatedApr 28, 2019 (11 months ago)
Installs100+

Lajme Shqip APK

Lajme Shqip

Lajme Shqip
Lajme nga gazetat në një Vend si Telegrafi, GazetaExpress, Koha, e shum tjera nga Shqipëria, Maqedoni dhe Kosovë.
Lajme ne shqip, nga vendi dhe bota.
Gazetat ne shqip
Albanian News
Gazeta shqiptare
News in Albanian
Lajmet e fundit të ofruara nga Gazetat Shqiptare.
Lajmi i fundit
Të gjitha lajmet në këtë aplikacion merren nga burimet e hapura të faqeve të tyre.


Email: jetishta@gmail.com

... Read more

Latest Version

1.0.6 (3) Apr 28, 2019
armeabi-v7a, x86, ...Apr 28, 2019
Android TV, Tablet, ...Apr 28, 2019
Android 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Apr 28, 2019
Download APK(26 MB)