qr

Libelle Magazine APK

Read Dragonfly on your tablet or smartphone with the free app Dragonfly.

Version4.1.5 (77)
UpdatedSep 02, 2020 (3 months ago)
DeveloperRoularta Media Group (RMG)
CategoryApps, News & Magazines
IDbe.appsolution.libelle.tablet
Installs10,000+

Lees je Libelle op tablet of smartphone met de gratis Libelle app.

Ideeën voor je huis & tuin
Niets zo leuk als van je huis een warme thuis maken. Wij inspireren je elke week met deco-ideetjes en praktische tips om het binnen én buiten extra gezellig te maken, elk seizoen van het jaar.

Mode & beauty
Wat is er nieuw in de mode-en beautywereld? Wij signaleren de trends en laten je zien hoe je ze toepast. Zo kan jij er elke dag stralend uitzien!

Warme verhalen
Iedereen heeft een verhaal: groot of klein, mooi of triest, van lang geleden of net gebeurd. Elke week brengen we die verhalen van lezeressen. Soms pakkend, soms hartverwarmend, maar altijd even echt en oprecht.

Heerlijke recepten
Omdat je elke dag moet eten, maar vaak niet weet wat klaar te maken, serveren we iedere week de lekkerste recepten. Wedden dat iedereen met plezier bij jou aan tafel schuift?

Libelle abonnees krijgen in de app, zonder extra kosten, toegang tot hun magazines. Log in met de gegevens van je account op Libelle.be, of maak in de App zelf een account aan.

What's New

Lees je Libelle op tablet of smartphone met de gratis Libelle app. We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes om het digitaal lezen zo aangenaam mogelijk te maken.
Om onze apps te blijven verbeteren is uw feedback of zijn vragen steeds welkom op onlineservice@abonnementen.be
In deze versie: verbeteringen voor Android10.

Email: roulartapremedia@gmail.com

See more

See more