qr

Liikennetilanne APK

Mobile App for Traffic and Feedback Services.

Version1.0.9 (111)
UpdatedMay 19, 2020 (3 months ago)
DeveloperTraffic Management Finland
CategoryApps, Tools
IDfi.tmfg.liikennetilanne
Installs10,000+

Liikennetilanne- ja Palauteväylä -palveluiden mobiilisovellus. Sovelluksen ensimmäinen julkaistava versio, jota kehitetään edelleen.

Liikennetilanne -sovellus esittää Traffic Management Finlandin, Väyläviraston sekä Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) keräämiä tietoja tie-, meri- ja rautatieliikenteestä.

Sovellus hyödyntää tietoja jotka ovat saatavilla avoimena datana mm. Digitraffic -palvelun kautta. Esitetyt tiedot tulevat tiesää- ja liikenteen mittausjärjestelmistä, liikenteenohjausjärjestelmistä sekä muista tietojärjestelmistä.

Sovellus sisältää lisäksi Palauteväylän, jonka kautta voit tehdä ilmoituksia väylien kunnosta ja liikenteen sujuvuudesta. Tiedot välittyvät sovelluksen kautta Liikenteen asiakaspalveluun.

Liikennetilanne -sovelluksen kautta saat tietoja tieliikennettä haittaavista häiriöistä, ajokelistä ja sen ennusteesta, liikenteen sujuvuudesta ja ruuhkista, kelirikon aiheuttamista painorajoituksista, auki ja kiinni olevista jääteistä sekä kuvia tiellä olevista kameroista.

Rautatieliikenteen osalta sovelluksessa on saatavilla asemakohtaisia henkilöliikenteen aikataulu- ja täsmällisyystietoja.

Meriliikenteen tiedot sisältävät Traficomin julkaisemat varoitukset vesillä liikkujille sekä satamassa olevien ja seuraavaksi saapuvien alusten tiedot kaikista Suomen satamista.

Huomaa: Liikennetilanne -sovelluksessa esitettävien havaintotietojen näkymiseen vaikuttavat sää- ja laitetekijät sekä useiden sähköisten järjestelmien toiminnan vakaus. Tiedot eivät siten aina ole tarkkoja tai niitä voi puuttua. Näytetyt havaintoarvot perustuvat palvelun tuottamishetkellä käytettävissä olleeseen tietoon. On varauduttava siihen, että todelliset olosuhteet tiestöllä voivat poiketa sovelluksen tiedoista.

Lisätietoja Traffic Management Finlandin verkkosivuilta www.tmfg.fi


Email: apps@tmfg.fi

See more