Liz & Wes Spetterles icon

Liz & Wes Spetterles

0.8 · Jun 11, 2020

Download Liz & Wes Spetterles APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version0.8 (6)
UpdatedJun 11, 2020
DeveloperOptisport
IDcom.MindMansion_AppartMedia.Optisport_LizEnWes_Applicatie
Installs100+
CategoryGames, Action & Adventure

Liz & Wes Spetterles game

Go on a splatter lesson with Liz and Wes

Liz & Wes app
In de gratis Liz & Wes app kunnen kinderen van 0 t/m 4 jaar spelenderwijs op Onderwateravontuur. De Liz & Wes app bestaat uit:
★ Spelletjes spelen: pak de meeste punten in de spelletjes Endless Swimmer en Flappy Star. Uitgespeeld ga dan snel aan de slag in de teken game en kleur verschillende kleurplaten, sla ze op en deel ze op Facebook met #lizwesapp en maak kans op mooie prijzen.
★ Video’s kijken: beluister de Liz & Wes kinderliedjes, kijk naar de video’s waar Liz & Wes je van alles leren, ga mee op avontuur in de poppenserie en bekijk de zwemtips die onze instructeurs hebben.
★ Voorlezen: lees je kind voor uit de korte Liz & Wes verhaaltjes.

Deze app is kindvriendelijk en bevat geen app aankopen of links naar derden.

Over Liz & Wes
Liz & Wes zijn de karakters van het baby- en peuterzwemmen concept van Optisport. De lessen zijn opgebouwd voor kinderen om te wennen aan het water en zorgen voor quality time tussen ouder/verzorger en kind: spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en oefenen, hier worden ze voor ook beloond met spelletjes, voorleesverhaaltjes, washandjes en certificaten. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting gecreëerd op de volgende stap: Zed & Sop's Grote Onderwateravontuur. Zed & Sop zijn de grotere broer en zus van Liz & Wes.
★ Interesse in baby- en peuterzwemmen? Zoek dan een Optisport zwembad bij jou in de buurt via: https://www.optisport.nl

Email: info@optisport.nl

Read more

You May Also Like