qr

Love Island Sverige APK

Love Island Sweden

Version2.0.1873 (1873)
UpdatedAug 18, 2019 (1 year ago)
DeveloperTV4 AB
CategoryApps, Entertainment
IDse.bonnier.loveisland
Installs10,000+

Love Island Sverige är världens hetaste kärleksserie där du styr handlingen. Ladda ner appen för att vara med och påverka kärleken i villan samt rösta på ditt favoritpar som kan vinna en halv miljon kronor. Här får du se de första klippen från varje avsnitt, varje dag. Dessutom ger appen dig unik tillgång till villan med de senaste nyheterna, omröstningar och exklusivt innehåll direkt från Grekland.

Detta är enda platsen där du kan tycka till i våra omröstningar om allt ifrån vem som är hetast i villan till vem som ska få dejta det nya bombnedslaget. Och inte minst är det du som tycker till om vilka som förtjänar att få stanna kvar eller dumpas.

What's New

Love Island Sverige är tillbaka för en andra säsong 2019. Och med den uppdaterade appen blir du redo för att vara med och styra världens hetaste kärleksserie under sändning direkt från Grekland. Rösta på dina favoriter, tyck till och få det allra senaste från Love Island Sverige direkt i appen. Här kan du nu också välja selfie-filter för att visa ditt stöd i sociala medier, samt hitta allt innehåll samlat på ett och samma ställe.

Email: tittarservice@tv4.se

See more

See more