Download MarketingCarriere APK for Android - Games - Free - Latest Version

qr

MarketingCarriere APK

De officiële app van MarketingCarriere.nl

Version1.2.5 (10205)
UpdatedAug 13, 2018 (3 years ago)
DeveloperCareerGuide-NL
CategoryApps, Business
IDcom.careerguide.marketingcarriere
Installs100+

De officiële app van MarketingCarriere is hier!

Met deze app is het mogelijk om vacatures te bekijken van MarketingCarriere.nl, deze op te slaan om later terug te kijken, of om direct te solliciteren via de sollicitatielink van de vacature. Heb je toch liever dat je de vacature naar jezelf mailt om deze op een ander moment terug te kijken? Dan is dat ook geen enkel probleem met de app

Ook kun je met de handige zoekfunctie zoeken door vacatures, of kun je heel handig zoeken op locatie zodat je altijd vacatures in de buurt kunt vinden!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Dan is er ook de mogelijk om óf dagelijks een melding te krijgen met het aantal nieuwe vacatures, óf een dagelijkse email alert met alle nieuwe vacatures.

Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief, zo blijf je altijd en overal van op de hoogte!

What's New

- Bug fixes, met name rondom het aan/afmelden voor pushberichten

Mocht u problemen ondervinden met het aan- of afmelden van uw apparaat voor pushberichten doet u er verstandig aan om uw apparaat respectievelijk af te melden en weer aan te melden, of aan te melden en weer af te melden.

Email: careerguidenl@gmail.com

See more
See more

See more