Meso turqisht falas nga aplikacioni jone

Advertisement

Latest Version

Version
Update
Nov 30, 2020
Developer
Category
Google Play ID
Installs
1,000+

App APKs

Meso Turqisht APP

Meso turqisht eshte nje aplikacion falas per te gjithe qe duan te mesojne turqisht
Aplikacioni permban nje fjalor fjalesh , per shume kategori si :

- Fjale turqisht Shqip
- Meso te bisedosh
- Alfabeti
- Numerat
- Ditet
- Gramatika

E shume kategori te tjera per te mesuar turqisht,meso te komunikosh shpejt dhe lehte gjuhen turke.

Shpejte dhe lehete mund te mesoni gjuhen turke nga aplikacioni.
Mund te eksploroni ne kategorit e shumta per te mesuar fjal te reja ,aplikacioni eshte i thjeshte dhe mund te perdoret nga cdo kush falas.


Meso fjalet turke qe perdoren ne jeten e perditshme, shtepi ,bisedat etj


Meso turqisht falas eshte app pa pages dhe mund ta perdorni sa her falas.


Per me shume na kontaktoni ne : tube1alb@gmail.com
Read more