qr

MinSMP APK

Download MinSMP now and become your own news editor!

Version1.5.0 (153)
UpdatedApr 30, 2020 (2 months ago)
DeveloperGota Media AB
CategoryApps, News & Magazines
IDse.gotamedia.MinSMP
Installs5,000+

MinSMP är appen som både förenklar och förbättrar din nyhetsbevakning! Här får du ett skräddarsytt och uppdaterat nyhetsflöde utifrån dina intressen, men också en bred sammanfattning från dagens viktigaste händelser.

Appen består av tre delar – Utgåvor, Toppnyheter och Mina val.

1. UTGÅVOR
Ett nytt sätt att publicera digitala nyheter! Redaktionen samlar ett antal artiklar och publicerar dessa som en morgon- och kvällsutgåva varje dag. Det ger dig en snabb och bred överblick över vad som hänt sen sist. En minitidning helt enkelt.

2. TOPPNYHETER
Toppnyheter är det nyhetsflödet i appen som är mest likt det du är van vid från smp.se. Det innehåll du ser här är det senaste som har hänt och det som redaktionen anser vara viktigast just nu.

3. MINA VAL
Det är här du blir din egen Nyhetschef! Under Mina val väljer du själv vilket innehåll du vill se i ditt nyhetsflöde. Du kan göra val utifrån geografi och intressen och väljer också om du vill ha pushnotiser så fort det publiceras nyheter i något av de ämnen du valt.
I Mina val kan du göra egna bevakningar på dina intressen såsom Växjö Lakers, Tingsryds AIF, Växjö DFF, Alvesta, Tingsryd, Älmhult, Lessebo, Växjö, Uppvidinge eller andra orter i Kronoberg.
Ladda ner appen och prova! Vi är övertygade om att du kommer att upptäcka ett bättre, enklare och mer relevant sätt att läsa nyheter från Smålandsposten.


Email: kundcenter@smp.se

See more
See more

See more