Download MisdaadMap.nl App APK for Android - Games - Free - Latest Version

qr

MisdaadMap.nl App APK

MisdaadMap.nl App gives an overview of crimes in your neighborhood

Version2.2 (6)
UpdatedJul 10, 2014 (7 years ago)
DeveloperInDis
CategoryApps, News & Magazines
IDindis.misdaadmap
Installs1,000+

MisdaadMap.nl App geeft een actueel overzicht van overtredingen en misdaden in Nederland, bij u in de buurt. Deze informatie wordt ook op een kaart geprojecteerd, zodat een goed inzicht verkregen wordt waar wat gebeurt.

Bepaal zelf welke locatie voor u belangrijk is. U kunt kiezen voor GPS localisering of zoeken op op postcode, op datum en met een straal van 1 t/m 20 km.
In de gratis versie worden maximaal 20 berichten getoond per locatie/periode.

De meldingen worden door de app gekoppeld aan Google Maps en kunnen of op de kaart of in een lijst getoond worden. Per getoonde melding is gedetailleerde informatie beschikbaar.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. MisdaadMap combineert diverse bronnen tot het meest actuele overzicht van overtredingen en misdaden in Nederland.
Afhankelijk van het beleid van politiekorpsen kan het voorkomen dat niet alle misdaden of overtredingen worden gepubliceerd.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

Gebruikersinterface is beschikbaar in Nederlands en Engels en volgt standaard de taal instelling van de smartphone, alle meldingen zijn in het Nederlands.

What's New

v2.2 optimised source code

Email: info@misdaadmap.nl

See more
See more