qr

Mobilvásárlás APK

SMS-based motorway tolls, parking and charging mobilegyenleget application.

Version6.4 (518)
UpdatedDec 31, 2020 (4 months ago)
DeveloperMagyar Telekom Nyrt.
CategoryApps, Shopping
IDtelekom.hu.android.mobilvasarlas
Installs1,000,000+

Vásárolj kényelmesen, mobiltelefonod segítségével Telekom havi számládra vagy univerzális egyenlegedre.
Amennyiben szoktál parkolni, lottózni, autópálya-matricát vásárolni, vagy mobilegyenleget feltölteni, esetleg utazásaid alkalmával utasbiztosítást kötni, akkor ezt az alkalmazást Neked találták ki! A Mobilvásárlás alkalmazás használatával ugyanis mindezeket sokkal kényelmesebben és gyorsabban megteheted mobiloddal, SMS-ek küldésével.
- Autópálya-matricát vásárolhatsz és parkolhatsz Magyarország területén mindössze néhány érintéssel, ráadásul rendszámodat csak az első alkalommal kell megadnod, az alkalmazás ugyanis megjegyzi a korábbi vásárlásnál használt rendszámokat.
- Feltöltheted saját vagy ismerőseid univerzális egyenlegét. A korábban feltöltött telefonszámokat az alkalmazás megjegyzi, hogy a feltöltés a továbbiakban még kevesebb időt vegyen igénybe.
- Fogadhatsz az Ötös-, a Hatos- és a Skandináv lottó, Eurojackpot, Kenó, Puttó, Totó játékokon. Így nem kell lottózót keresned, a megszokott számaidat a fogadási időszakon belül Telekom által lefedett területről bárhonnan elküldheted. Utoljára megadott tippjeid az alkalmazás megjegyzi, hogy még gyorsabb legyen a kedvenc számok megjátszása, illetve lehetősége van véletlenszerű számok megjátszására is.
- Utazásaid során utasbiztosítást is egyszerűen köthetsz saját magad vagy családod számára, akár a határátlépést követő 2 órán belül.

Az applikáció használata SMS alapú regisztrációt követően kizárólag Magyar Telekom ügyfelek számára elérhető.


Customers of Telekom Hungary can use this app to purchase e-ticket for highways, parking tickets, initiate top-up for Telekom Universal balance, and play Hungarian Lottery games via SMS.
Telekom provides the possibility through this application for its customers to use the nationwide start-stop parking system, to purchase highway-tickets, to top-up prepaid carrier balance. The application itself is only for helping our customers composing the proper SMS (syntactically) and sending the SMS. (At the end our process: the purchased services are debit items on the mobile-bill.) The application is
only available for Magyar Telekom subscribers and the registration process is SMS based.

What's New

Autópálya matrica árak frissítése.

Email: alkalmazas-fejlesztes@telekom.hu

See more
See more

See more