qr

MyPlayer APK

Online program guide in your pocket! Film, music and games, personalized, You!

Version2.2 (22)
UpdatedJul 10, 2015 (5 years ago)
DeveloperTelenor Hungary
CategoryApps, Entertainment
IDcom.telenor.myplayer
Installs100,000+

Személyre szabott programajánló a zsebedben! Legyen az zene, online filmek, sorozatok, online játékok, a Telenor MyPlayer alkalmazás mindig az igényeidhez igazítja ajánlatát.

A Telenor MyTV műsoraiból, a Deezer 30 millió dalából és a legnépszerűbb Telenor Go Portálos játékokból kaphatsz ihletet, hogy mivel töltsd szabadidőd, milyen zenét hallgass kedvenceid közül.
Töltsd le a MyPlayer alkalmazást a telefonodra, táblagépedre, jelöld meg a kedvenc tévés és zenei műfajaidat, értékeld az online TV műsorokat, filmeket és az előadókat, a MyPlayer pedig mindent megjegyez, hogy ezután csak a téged érdeklő zenéket, tévéadásokat, online filmeket ajánlja majd Neked. Ha a Google account-od használatát is engedélyezed a testre szabáshoz, akkor a profilodat könnyedén szinkronizálhatod több különböző készülék között is, így elég mindezt egyszer beállítani és az online műsorújságod mindenhol naprakész lesz!

Ha kialakítottad személyes profilodat, a MyPlayer segítségével bármikor könnyedén válogathatsz a téged érdeklő műsorokat a MyTV kínálatából, belenézhetsz a Videótár előzeteseibe, átböngészheted kedvenc zenei műfajaid aktuális sikerlistáit és előadóit, sőt bármelyik dalba bele is hallgathatsz!

Ha pedig kiválasztottad, hogy mit nézz vagy hallgass, egy gombnyomással elindíthatod a MyTV vagy a Deezer alkalmazásokat a műsor vagy a dalok teljes lejátszásához.


Email: email socialmedia@telenor.hu

See more
See more

See more