Information

IDninulla.apliozq
DeveloperFokus Developers
Version6.3 (6)
UpdatedJun 25, 2016 (4 years ago)

Ninulla Për Fëmijë APK

Aplikacioni permban ninulla dhe përralla të ndryshme për fëmijët tuaj.

Nëna të dashura ne kemi bërë këtë aplikacion me ninulla për juve dhe bebat tuaja.
Në këtë aplikacion ne kemi zgjedhur ninullat më të bukura dhe më të kërkuarat.
Fjetja e mirë e fëmijëve me ninulla është e shëndetshme si dhe zgjohen te lumtur.
Tani aplikacioni permbanë dhe përralla për fëmijë.

... Read more

Latest Version

6.3 (6) Jun 25, 2016
armeabi-v7a, x86, ...Jun 25, 2016
Android TV, Tablet, ...Jun 25, 2016
Android 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Jun 25, 2016

Old Versions

6.3 (6)Jun 25, 2016

Download APK(4 MB)