Sëmundja dhe iliacale<br>Ibn El-Kajim Xheuzije

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
23 mrt. 2017
Ontwikkelaar
Installaties
10.000+

Semundja dhe ilaci-app

Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.

Per semundjet trupore dhe shpirterore, te ky liber do te gjeni shume keshilla te dobishme qe cdo musliman duhet ti praktikoj ne jeten e perditshme .

Keshilla te shumta nga kurani dhe hadithet.

Ky liber eshte udhezim per jeten e muslimanit

Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

Keyframes : Lutja. Koha, e, lutjes, rrethanat, per, tu, lutur, dua, mekat, zemer, mekat, i, zemres, per, mospranim, semundje, ilac, dhe, ilace, semur, shpresa, sheruar, besim, melaike, frika, mekatet, shkaterrojne, shikimi, ulja, shikimit, rendesia, te, fshire, veprat, mira, sevap, nga, sevapet, shirku, idhujtaria, mendjemadhesia, zinaja, amoraliteti, zina, kufr, zinaja, dashuri, mendime, ndal, duke, mos, mendimet, shikimet, shikimet, hadithe,
Meer informatie