TvMAK.Com - SHQIP TV APK voor Android downloaden - Gratis - Laatste Versie

Laatste Versie

NaamTvMak.Com APK
Versie9.23 (117)
Bijgewerkt13 dec. 2020
OntwikkelaarArlind Pajaziti - Shqip - App
IDap.tvmak.com
Installaties500.000+
CategorieApps, Videospelers en -editors

TvMAK.Com - SHQIP TV-app

Shikoni Kanale Shqip Drejtpërdrejt pa ndërprerje + INÇIZIM i kanaleve 7 Dite

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter


TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj ose nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com)
Meer informatie