qr

Ora e Radio Shqipe APK

Ora e Radio Shqipe

Version1.0 (0)
UpdatedJan 22, 2018 (2 years ago)
DeveloperDeveloper KS
CategoryApps, Tools
IDcom.developer2.ks
Installs100+

Te nderuar ne ket aplikacion tregohen saktesisht keto elemente te krijuara me java skript
nga autori Kujtim Spahija:Ora Radio dita data java muaji gjatesija e dites lindja e djellit dhe perendimi i diellit.


Email: developer.ks@hotmail.com

See more
See more

See more