qr

Oypo APK

This app helps you as a (school) photographer to optimize your workflow.

Version1.5.4 (10504)
UpdatedApr 15, 2019 (1 year ago)
DeveloperOypo
CategoryApps, Photography
IDnl.elseonline.oypo
Installs1,000+

Deze app helpt u als (school)fotograaf uw workflow te optimaliseren. Door gebruik te maken van de slimme functies verdeelt u de gemaakte foto’s al tijdens de fotoshoot in afzonderlijke fotomappen. Zo bespaart u tijd en geld en staan uw foto’s eerder online.

Daarnaast geeft deze app inzicht in de fotobestellingen en verdiensten van uw Oypo-account. U bent dus overal en altijd op de hoogte van actuele verkoopstatistieken. Voor schoolfotografen biedt deze app innovatieve functies om de effectiviteit van de workflow te optimaliseren.

Belangrijke functionaliteiten
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
1. Actuele weergave van uw saldo bij Oypo
2. Overzicht en statussen van geplaatste fotobestellingen
3. Fotoverkoop- en omzetstatistieken
4. Event-, sport- en portretfotografie: foto’s op locatie rubriceren
5. Schoolfotografie: fotograferen zonder leerlingenlijst
6. Schoolfotografie: koppeling met leerlingenlijsten
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Gebruik de app op de volgende manieren:
---------------------------------------------
✔ Maak met de app een nieuwe fotomap aan, fotografeer de getoonde QR-code en start met fotograferen
- OF -
✔ Selecteer tijdens de fotoshoot telkens de betreffende leerling uit de leerlingenlijst van de school.
- OF -
✔ Maak schoolfoto’s zonder leerlingenlijst waarbij voor elke volgende leerling automatisch een fotomap wordt aangemaakt.
---------------------------------------------

SCHOOLFOTOGRAFIE
Schoolfotografie is anders dan andere takken van fotografie. Als fotograaf hebt u niet slechts vijf, maar honderden klanten per week. Slim en efficiënt werken is in deze dynamische markt belangrijker dan ooit.
Met deze app verwerkt u eenvoudig en razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Tijdens het fotograferen genereert u in een handomdraai nieuwe fotomappen en selecteert u in de leerlingenlijst de persoon de voor uw lens staat. Door de verwerking van uw workflow te optimaliseren bespaart u kostbare tijd en zijn uw foto’s sneller dan ooit online beschikbaar voor uw klanten.

OYPO
Oypo ondersteunt fotografen bij het verkopen van foto’s. U plaatst de foto’s op internet en wij verzorgen voor u professioneel de volledige afhandeling van nabestellingen. Zo houdt u uw handen vrij voor uw business: fotograferen!
Met meer dan 15.000 aangemelde fotografen en een aanbod van 40 miljoen foto’s is Oypo in zeven jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in het online faciliteren van fotografen. Oypo ondersteunt (school)fotografen met innovatieve tools om het verkoopproces te optimaliseren. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en service staan bij Oypo hoog in het vaandel. U bepaalt zelf de verkoopprijzen van de fotoproducten. Zo bepaalt u dus zelf hoeveel u verdient aan foto’s die u verkoopt.


Email: support@oypo.nl

See more