Padrino dostava icon

Padrino dostava

1.0.5 · Nov 06, 2020

Download Padrino dostava APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.0.5 (2021090033)
UpdatedNov 06, 2020
DeveloperSaint Di & Co doo
IDcom.saintdi.drink.padrino
Installs100+
CategoryApps, Food & Drink

Padrino dostava app

Padrino makes life in Novi Sad simpler.

Na dohvat ruke u svom džepu imaš sve što je potrebno da ti se dostavi. Profesionalna novosadska dostavna služba pruža lako poručivanje i sve što zaželiš dostavlja ti na vrata 0-24h.
Odaberi restoran, fast food, prodavnicu, apoteku ili pekaru, poruči ono što želiš iz ponude i u roku od 35-45 minuta sve stiže na adresu koju si odredio. Bilo da nemaš vremena za kuvanje i nabavku ili da iz bilo kog razloga ne možeš do svoje omiljene hrane i potrebnih namirnica, imaš nas da to rešimo.
Poruči i bilo šta drugo mimo navedene ponude. Cveće, piće, pidžamu, kornjaču iz pet shopa, najdraži burger sa nekog posebnog mesta, sushi, zaboravljene naočare, lubenicu, bombonjeru… You name it - we deliver it. Možemo i veš da ti odnesemo u perionicu. Sve ono što tebi stvara muku, nama je posao.
Prati svoju porudžbinu na putu do tebe. Poslaćemo ti link kada krenemo prema tebi tako da u svakom trenutku vidiš gde smo i pripremiš se za naš dolazak.
Da bi ti bilo još ugodnije, omogućavamo i potpuno bezbedno online plaćanje porudžbine putem kartice.
Zašto je Padrino dostava najefikasnija i najpopularnija dostava u Novom Sadu? Pa, zato što je Padrino dostava iz Novog Sada.
#novosadski je imati padrino

Email: info@padrinodostava.rs

Read more

You May Also Like