qr

PAMAPAM APK

Pam Pam is a collaborative map of the solidarity economy in Catalonia.

Version19102 (9)
UpdatedOct 20, 2017 (3 years ago)
DeveloperSETEM Catalunya
CategoryApps, Lifestyle
IDorg.pamapam.mobile
Installs1,000+

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives de l’economia solidària de Catalunya per transformar el nostre entorn a través dels hàbits de consum. Promou una xarxa de persones interessades a compartir experiències i coneixements sobre les alternatives de consum i producció compromeses amb els drets de les persones treballadores i  amb la sostenibilitat social i ambiental.

El mapa és una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) amb l’objectiu de visibilitzar les alternatives a la ciutadania i d’articular-les per tot el territori, afavorint les col·laboracions i sinèrgies.


QUÈ HI TROBARÀS?
El mapa col·laboratiu Pam a Pam permet cercar iniciatives de consum responsable i d'economia solidària de diferents maneres, per adaptar-se a les teves necessitats a través de tres filtres: territori, criteris i sectors econòmics. 

Els criteris són aquells elements que avaluen que els punts que es mostren al mapa responen a premisses d’economia solidària. Es classifiquen en tres blocs: impacte social, impacte ambiental i organització i treball. La proximitat, la gestió de residus o la democràcia interna són tres dels 15 criteris d’economia solidària que hem establert per avaluar les iniciatives del mapa.

Pam a Pam pretén cobrir totes les necessitats que podem tenir com a consumidores, per això inclou iniciatives d’economia solidària de 12 sectors diferents, com ara l’alimentació, l’habitatge, les cures, l’oci o la logística.


COM FUNCIONA?
Un dels pilars del projecte és la participació: Pam a Pam està impulsat per una comunitat de persones que busquen iniciatives d’Economia solidària als seus municipis, les entrevisten i, si compleixen la majoria de criteris establerts, les posen al mapa per donar-les a conèixer a la resta d’usuàries.

Ara, amb la nova app és més fàcil participar a la xarxa i interaccionar amb altres usuàries, així com accedir als punts mapats, valorar-los i recomanar-los in situ. Descarrega-te-la i fem créixer l'economia solidària!


Email: comunicaciosetem@gmail.com

See more
See more