qr

PitiClic-Povestea lui Dintisor APK

Dental Hygiene. PitiClic teach children to wash their for proper!

Version1.5.3 (1005003)
UpdatedOct 25, 2016 (4 years ago)
DeveloperInfomedia Pro SRL
CategoryGames, Education
IDair.com.infomediapro.dintisorM
Installs10,000+

Este necesar ca inca de la varste mici copiii sa deprinda obiceiuri sanatoase, sa aplice corect regulile de igiena. Dintisorii trebuie ingrijiti pentru a fi sanatosi, iar PitiClic ii ajuta pe micuti sa inteleaga de ce este atat de necesar periajul dentar.

Continutul aplicatiei:
- o poveste cu morala
- un joc antrenant
- planse de colorat

Toate acestea intr-un singur program pe device-ul dumneavoastra, la indemana copilului: “PitiClic - Povestea lui Dintisor”.

“Povestea lui Dintisor” este menita sa convinga copiii sa se spele pe dinti si sa-i asculte pe parinti. Vom invata felul in care bacteriile si acizii ataca smaltul dintilor si felul in care ne putem apara de ele. Doamna Perie de dinti si Domnul Pasta de dinti ne sunt prieteni buni, trebuie doar sa apelam la ei dupa fiecare masa...

Joculetul “Dinti stralucitori” este un joc amuzant, cu care ne vom si distra, dar vom si invata cum pasta de dinti reda albul si stralucirea dintilor. Copiii trebuie sa curete toti dintisorii din gurita utilizand pasta de dinti. Pentru a curata dintele, pasta trebuie sa ajunga de doua ori pe el. Ce invatam? Trebuie sa periem corect si cu grija fiecare dintisor in parte, sa avem rabdara, pana cand sunt toti foarte curati!

Planse de colorat: activitati artistico-plastice pe teme de igiena dentara, decupate din povestea pe care copilul a ascultat-o.

Educatie pentru sanatate alaturi de PitiClic!

Trasaturi: *****

Conţinut educational
Distractiv si educativ

Joc recomandat copilor cu varste cuprinse intre 8-10 ani.

Realizat de catre Infomedia Pro, producator de software educational cu o experienta de 18 ani in acest domeniu, realizator al seriilor de produse educationale interactive PitiClic, PitiClic Senior si PitiClic Activ.

Vino să descoperi universul lui PitiClic pentru a invata foarte multe lucruri noi!
Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic.

Vizitati-ne pe www.piticlic.ro si pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/piticlic.


Email: gvb@infomediapro.ro

See more
See more

See more