Download Pizza Tirona APK for Android - Latest Version - Free

qr

Pizza Tirona APK

Respecting your preferences of 17 years

Version1.0 (11)
UpdatedJul 16, 2020 (10 months ago)
DeveloperNurSoft sh.p.k
CategoryApps, Food & Drink
IDal.pizzatirona.pizza_tirona
Installs500+

Piceria jone prej 17 vitesh ofron gamen e gjere te gatimeve dhe shijes se vertete te ushqimit duke ngacmuar oreksin dhe shijen tuaj


Email: info@pizzatirona.com

See more