Program Ne Kete ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, żebym NJE dizajn te lehte

Reklama

Ostatnia Wersja

Wersja
Aktualizuj
14 cze 2014
Deweloper
Kategoria
Instalacje
50 000+

App APKs

Aplikacja Namazi PRO - Shqip

Programi Namazi Shqip

Namazi ne gjuhen shqipe eshte nje program shum i thjesht dhe shume praktike per cdo person qe ka deshire te mesoj faljen e namazit, qellimi i tij eshte qe ti aftesoj njerezit ne mesimin e tij dhe avancimin e tij.

Disa nga mundesit qe i ofron ky program jane:

- 5 Kohët e Namazeve
- Me tekst
- Me video
- Abdesti
- Hyrje
- Tabela e rekateve
Więcej informacji