qr

Poezi Dashurie APK

Poezi mbi Dashurine

Google Playal.poezi.dashurie
CategoryApps, Education
DeveloperEndrit Pano
Version1.0.2 (3)
UpdatedJul 30, 2015 (5 years ago)

Poezi Dashurie është një appt që do të përmbaj gjithcka reth dashuris dhe personave te dashuruar.
Tek ky app do gjeni Poezi Dashurie, Tekste Dashurie dhe cdo gje tjeter qe ka te beje me dashurine.


Latest Version

1.0.2 (3) Jul 30, 2015

Old Versions

1.0.2 (3)Jul 30, 2015
icon
Poezi Dashurie
Download