Power Plate Sverige icon

Power Plate Sverige

0.0.3

Download Power Plate Sverige APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version0.0.3 (3)
UpdatedDec 03, 2016
DeveloperWe Make Any App
IDcom.appcpanel.powerplatesweden
Installs50+
CategoryApps, Lifestyle

Power Plate Sverige app

Power Plate Sweden

Vill du få ut det mesta av varje träningspass och nå dina mål snabbare?

Har du alltid velat prova på Power Plate® i ditt gym men inte vetat hur?
Ok, nu har vi all information om hur komma igång och att använda - allt på ett ställe, den nya Power Plate Sverige appen! Denna app är för alla er som vill värma upp bättre, träna snabbare och återhämta sig snabbt med hjälp av marknadsledaren inom helkropps vibrations teknologi, Power Plate.

Detta innefattar olika delar, som bland annat en "Hur man använder Power Plate" video, uppvärmnings- och återhämtningsövningar, plus en helt ny "Månadens Video". Allt bygger på det senaste inom rörelse och träning som utvecklats i samarbete med Gray Institute, världens ledande auktoritet på tillämpad funktionell rörelse. Dessutom kommer du att ha tillgång till ett omfattande övningsbibliotek för stretch, balans, core, styrka och massage. Där ser du också hur du skall gör övningarna och vilka inställningar för intensitet och tid som är bäst.

Förutom att täcka din träning kan du också hålla dig uppdaterad med nyheter, sociala medier och om du letar efter en platta att träna på kan du även hitta din närmaste Power Plate!

För att få ut mesta möjliga av varje träningspass ladda ner Power Plate appen nu! Den är GRATIS!

Read more