Download Privatni chat APK for Android - Latest Version - Free

qr

Privatni chat APK

Anonymous Chat is a FREE private chat application available for Android

Version3.3.6 (360)
UpdatedJan 24, 2019 (2 years ago)
DeveloperWeb Oblak
CategoryApps, Communication
IDcom.chat.privatni
Installs100+

Anonimni Chat je BESPLATNA aplikacija za anonimno dopisivanje dostupna za Android. Anonimni Chat koristi Internetsku vezu na Vašem telefonu (4G/3G/2G/EDGE ili Wi-Fi, ovisno o dostupnosti) za slanje poruka i upućivanje poziva prema vašoj ljubavnici, dečku/curi i osobama za koje ne želite da drugi znaju. Prebacite se sa konvencionalnog messengera koje svi znaju na potpuni anonimni način slanja vaših poruka.

Aplikacija za koju nitko neće znati osim ako im ne rečete, zato što se prikazuje kao telefonski imenik a ne kao messenger aplikacija.

Šaljite i primajte fotografije, video zapise i Glasovne poruke.

Nazovite svoju ljubavnicu ili tajnog dečka/curu koristeći Anonimni Chat besplatno, čak i ako su u drugoj državi.

Anonimni Chat pozivi koriste Internetsku vezu na Vašem telefonu umjesto minuta iz mobilne tarife.* (Napomena: Mogu se zaračunati naknade za podatkovni promet. Kontaktirajte svog pružatelja usluga za detalje.


S Anonimnim chatom-om ste uvijek prijavljeni tako da ne propustite vaše tajne poruke. Nema više zbrke s praćenjem jeste li prijavljeni ili odjavljeni.

Čak i ako propustite obavijesti ili isključite svoj telefon, Anonimni Chat će spremiti Vaše nedavne poruke do slijedećeg puta kada koristite aplikaciju.

What's New

Ispravak bugova

Email: chat.dm99@gmail.com

See more